Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/moonchildstudio.nl/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2260 relaxlessen » moonchild studio | ballet & co

relaxlessen

moonchild-relaxlessen

Relaxlessen serie (12-18 jaar)
Heb jij behoefte aan wat meer rust in je hoofd? Kom dan een Relaxles proberen bij MoonChild studio.

We beginnen een les met wat rustige yogaoefeningen zodat je weer even op adem kan komen. Tijdens een les draag je kleding waar je je makkelijk in kan bewegen. En nee hoor, je hoeft niet super lenig te zijn en je gaat ook niet op je hoofd staan. Aan het einde van de les ga je lekker liggen op de mat met een kussentje en een deken over je heen en begeleidt ik je in een geleide visualisatie/meditatie. Dat is het moment waar je echt kan relaxen en je even niks hoeft en geen keuzes hoeft te maken. Niks moeten, lekker ontspannen en geen stress.
Zo ervaar je meer rust in je hoofd en in je lijf. Uiteindelijk zal je meer kracht en concentratie ervaren en dat is altijd mooi meegenomen!

Op woensdag 25 mei van 19.15 – 20.15 uur ben je van harte welkom om een gratis proefles te komen doen in de prachtige zaal van de Praktijk Curatieve en Preventieve Geneeswijze op het Colijnplein 12A, 2555 HA Den Haag.

Nu, binnenkort een mini-serie Relaxlessen op woensdag 1 -8 – 15 en 22 juni.
Het lesgeld voor deze serie bedraagt in totaal: € 35,- . Schrijf je alvast in via Inschrijfformulier Relaxlessen.

Wil je je opgeven voor de gratis proeflessen, stuur dan even een mail via de contact pagina. Na ontvangst zal ik een plekje in de les voor je reserveren.

Natuurlijk is iedereen welkom, dus neem gerust een vriend of vriendin mee. Schrijft hij of zij zich ook in voor een serie Relaxlessen dan ontvang jij korting op je lesgeld.

Kom lekker relaxen bij MoonChild studio!

Hartelijke groet en tot snel,
Eleonore