Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/moonchildstudio.nl/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2260 info » moonchild studio | ballet & co

info

moonchild_info

Staat je agenda alweer vol met huiswerk, toetsen en werkstukken? En zijn daarnaast je dagen gevuld met vrienden, sporten en misschien een bijbaantje? En oh niet te vergeten, je telefoon: uren social media contact. Alles bij elkaar kan je soms het gevoel bekruipen dat je achter de feiten aanrent. Natuurlijk lukt het om alles voorelkaar te krijgen. Iedereen doet het toch? Maar soms geeft het je een onrustig gevoel van binnen, alsof je altijd haast hebt.

Bij MoonChild studio kan je terecht voor heerlijke Relaxlessen. Een uur lang even al het “moeten” loslaten. Even geen social media en even lekker tot je zelf komen. Wie ben jij ook alweer? Neem je wel eens tijd om daar bij stil te staan?
We beginnen een Relaxles met een aantal yogaoefeningen. Op die manier kom je lekker bij jezelf en word je je bewust van je lichaam. En nee hoor, je hoeft niet super lenig te zijn en we gaan ook niet op ons hoofd staan. Zo’n Relaxles eindigt altijd met een liggende geleide visualisatie/meditatie. (Jij ligt dan op een matje onder een zachte deken en ik vertel een verhaal dat je in je gedachte mag volgen.) Dat is het moment waar je echt kan relaxen en lekker kan ontspannen. En juist met even niks doen verbeter je je concentratie en kracht. Dat is toch mooi meegenomen!

De lessen worden gegeven in een serie van 8 lessen. Op de kalender en onder het kopje Relaxlessen kan je zien wanneer de eerst volgende serie van start gaat. Heb je behoefte aan iets anders, meer maatwerk zal ik maar zeggen, mail me dan even:
info@moonchildstudio.nl

Het is mijn wens om je iets aan te reiken waardoor je even op adem kunt komen. Zodat je vol energie en met rust in jezelf er weer tegen aan kan. Naast Relaxlessen denk ik dan aan een high tea met medecursisten en verschillende workshops bijv. over journaling. Heb jij nog andere ideeën dan hoor ik dat natuurlijk graag.

Kom eens een Relaxles proberen. Ik zie je graag in MoonChild studio.
Tot dan, Eleonore