Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/moonchildstudio.nl/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2260 Helemaal Zen » moonchild studio | ballet & co

Helemaal Zen

En dan sta je zomaar vermeld in een artikel in het NRC (14 november j.l.). Een bijzonder artikel geschreven door Sandra Heerma over yoga en meditatie voor kinderen. Ik mocht mijn verhaal doen over mijn Relaxlessen voor tieners. Sandra is zelfs naar een Relaxles van MoonChild studio komen kijken.

Ze heeft zich echt in het onderwerp verdiept en is met meerdere yogadocenten, yogadocenten-opleiders en kinderen in gesprek gegaan. Zo is er een goed informatief artikel geschreven over de voordelen en invloed van meditatie en yoga bij kinderen en tieners. Het helpt ze onder andere te ontspannen en verbetert hun concentratie vermogen waardoor in sommige gevallen (school)prestaties verbeteren. Al moeten we met de hele yoga-hype uitkijken dat het laatst genoemde niet de enige drijfveer van ouders moet zijn om hun kinderen yoga/meditatielessen te laten volgen. Een Relaxles brengt je zoveel meer.

Nieuwsgierig naar het artikel? Kijk dan op deze link

!cid_2E24032B-3AAF-409E-B09F-A1003FACA4EB@home

Foto: Ringel Goslinga


Categories: relaxlessen