Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/moonchildstudio.nl/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2260 Dancing in a Winter Wonderland » moonchild studio | ballet & co

Dancing in a Winter Wonderland

DeDDDD_WinterWonderland_Facebook_851x315px

Voor de tiende keer dit jaar werk ik mee als dansdocente en repetitor aan de productie van de prachtige, inspirerende winter voorstelling van De Dutch Don’t Dance Division; Dancing in a Winter Wonderland. Wat een feest! Dancing in a Winter Wonderland is een voorstelling met Kersttradities en winterse vertellingen vanuit de hele wereld die samensmelten tot een wervelende danstheatervoorstelling. Het publiek wordt meegenomen naar de nostalgie, het feest, de terugblik en de saamhorigheid die de feestdagen altijd met zich mee brengen. Deze familievoorstelling wordt begeleid door het Residentie Orkest met muziek van wereldberoemde componisten zoals Bach, Vivaldi, Stravinsky, Britten, Debussy en Strauss.

Meer dan 120 dansers tussen de 5 en 65+ jaar oud, van amateur tot professional, doen mee en staan (verdeeld over twee casts) op het podium te schitteren in dansstijlen variërend van klassiek ballet tot opzwepende Can Can. Het ene moment dreigt er een peperkoekmannetje over het podium te kruimelen en op het andere moment is een ijskoude Koning Winter te zien.Dancing in a Winter Wonderland is een toegankelijke dansvoorstelling voor de hele familie vol humor, ontroerende verhalen en herkenbare karakters.
Een perfecte en feestelijke afsluiting van 2015!
Concept en choreografie: Thom Stuart en Rinus Sprong (artistiek leiders De Dutch Don’t Dance Division) en een kleinood van meesterchoreograaf Hans van Manen.

“Kostumering en decorontwerp zijn werkelijk oogverblindend goed” – Theaterkrant.nl
“Dancing in a Winter Wonderland is één van de vrolijkste voorstellingen die ik in lange tijd heb gezien. Door de variatie in muziek, dansstijl, leeftijd en kostuums weet deze voorstelling iedereen te raken” – Dans Magazine 
“Thom en Rinus zijn enorm succesvol in het enthousiasmeren van mensen voor dans” – Jan Kooijman

Speeldata 2015
Vrijdag 25 december 14.00 uur
Zaterdag 26 december 14.00 uur
Zondag 27 december 14.00 uur & 19.30 uur
Maandag 28 december 14.00 uur & 19.30 uur

Voor meer informatie en kaartverkoop bezoek de website van De Dutch Don’t Dance Division www.ddddd.nu

Fotografie: Studio Oostrum


Categories: ddddd, productie