Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/moonchildstudio.nl/httpdocs/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2260 ballet & co » moonchild studio | ballet & co

ballet & co

ballet-co_info


Als danser leer je al op jonge leeftijd om je vrij te bewegen in de ruimte. Je zet je in om met je lichaam iets onalledaags te bereiken. En dat te perfectioneren. Eindeloos te oefenen. Het vormt je karakter en leert je om door te zetten en dat brengt je uiteindelijk een gevoel van voldoening. Dan raak je verslingerd aan die eeuwige uitdaging om de techniek elke dag te verbeteren, je artistieke invulling en muzikaliteit te laten groeien en vind je in het raamwerk van de klassieke dans je eigen vrijheid. En dat geeft je vleugels.

Om je iets dichter bij dat gevoel te brengen biedt Ballet & co Dansmodules aan. Een Dansmodule bestaat uit 4 of 8 opeenvolgende lessen en is gebaseerd op een bepaald thema. Zo gaan we tijdens de lessen dieper op de technische aspecten van het onderwerp/thema in. Thema’s die al voorbij gekomen zijn; Adagio, Pirouette en een Beginners module. Via de kalender en het kopje balletlessen kan je zien welke Dansmodule er binnenkort gaat beginnen.

Ballet & co organiseert met veel succes al jaren een kinderdansweek in Den Haag. Samen met de De Dutch Don’t Dance Division organiseert ze De Dutch Summer Dance course. Deze zomerdanscursus biedt een variatie aan cursussen voor professionele dansers, dansvakstudenten en amateur dansers van 2,5 tot 65+ jaar oud.

Daarnaast geeft Eleonore vanuit Ballet & co gastlessen. Zo staat ze in de balletzaal van De Dutch Junior Dance Division, Bootcamp Holland Dance en Summer Dance Groningen. En werkt ze al jaren met veel plezier als repetitor voor de winterproducties van De Dutch Don’t Dance Division.
Ben je als danser, naast je reguliere lessen, opzoek naar verdieping in je technische mogelijkheden of ben je als organisatie opzoek naar een gastdocent klassiek ballet?
Neem dan contact op met Eleonore: info@ballet-co.nl